Ultrasonic Festival: de eerste namen

Ultrasonic Festival: de eerste namen

POSTED: 27-03-2015

Ultrasonic Festival belooft ook dit jaar weer een van die festivals te worden waar je nog maanden over napraat. Dikke line-up, vette shows, leuke mensen, zon op je bol, wat wil je nog meer?

Het maakt niet uit waar je van houdt qua muziek, we hebben het allemaal. Van de lekkerste EDM tot de puurste techno en hardste hardstyle, Ultrasonic is er om jouw op je muzikale wenken te bedienen. We zien je dan ook graag verschijnen op 25 juli, op het prachtstrand van de Maarsseveensen Plassen te Maarssen. Wacht niet te lang met het halen van je ticket, deze dag alleen thuis zitten is geen optie!

Hieronder vind je de eerste namen. De volledige line-up (meer dan 40 artiesten) wordt volgende maand bekend gemaakt. Dit is nog maar het begin!

Mainstage (house & EDM): Deniz Koju, Tujamo, Shermanology

Hardlife (hardstyle): Zatox, The Prophet, Deetox

Hipster (urban & eclectic): The Partysquad, Childsplay, Afro Bros

Latin Lovers (latin house): Gregor Salto, Genairo Nvilla, Chris Rox

Rockit (techno & deephouse): De Sluwe Vos, Prunk

Kaartverkoop en muntentickets
Tickets kosten € 35,- per stuk, en je kunt ze kopen op www.ultrasonic.nl en bij alle vestigingen van Primera. Vanaf 1 juli gaat de late bird fase in. Tickets gaan dan € 39,50 per stuk kosten.

Nieuw zijn dit jaar de muntentickets. Als je vooraf je munten bestelt, dan krijg je 10% korting op de muntprijs. Bij het afhalen van de munten hoef je dan niet lang in de rij te staan. En je krijgt er dan ook nog eens een leuke Ultrasonic zonnebril bij cadeau!

Website
De nieuwe website is zojuist online gegaan. Check ‘m op www.ultrasonic.nl!
Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates, en  meld je aan voor het Facebookevent zodat al je vrienden weten dat jij er ook bij bent!

Nieuws

Archive ▾