Aftermovie Ghosttown 2014 online

Aftermovie Ghosttown 2014 online

POSTED: 02-12-2014

15 november 2014 was zo’n dag dat alles klopte. De line-up van Ghosttown 2014 was al veelbelovend en dat werd helemaal waar gemaakt. Er werd heerlijk gedraaid, het geluid was top, de artiesten hebben met hun geniale platenkeuzes het dak eraf geblazen, waardoor alledrie de zalen volledig los gingen. Ook het decor en de lichtshow zaten perfect in elkaar.

Maar het meest opvallende was toch wel weer het uitstekende supersfeertje en de op en top gezelligheid! Dank jullie allen leuke, blije, gabberende mensen uit meer dan 10 landen en van alle generaties!

Of zoals een bezoeker na afloop schreef: "Heerlijk, het magische, waardoor je zodra het afgelopen is zooo graag terug in de tijd zou willen gaan om 't allemaal over te doen!". Dit is zeker een quote waar Dance 2 Eden als organisatie zich volledig bij aan wil sluiten!

Om 't allemaal over te doen, moeten we helaas wachten tot Hardcore Alliance op 14 maart 2015, maar via de aftermovie kunnen we 't sfeertje gelukkig nog een klein beetje herbeleven!

Check nu hier de aftermovie van Ghosttown 2014:

Nieuws

Archive ▾