Aftermovie Ghosttown 25th anniversary edition

Aftermovie Ghosttown 25th anniversary edition

POSTED: 28-03-2018

Als je in de jaren 90 al naar hardcorefeesten ging, dan weet je dat daar vaak een bepaalde sfeer hing: een sfeer die zich het beste laat omschrijven als een soort magisch saamhorigheidsgevoel. Het gabbergevoel! Precies die sfeer was weer volledig terug op 3 maart, op Ghosttown 25th Anniversary Edition in de Central Studios, mede dankzij de heerlijke DJ-sets in alle drie de area’s, de show en bovenal: jullie! Als je erbij was dan weet je wat we bedoelen!

Mooie herinneringen blijven over. Om die herinneringen een handje te helpen, of om je een idee te geven wat je gemist hebt, geven we je hierbij de aftermovie. Geniet na van de 3 early-only area’s van Ghosttown 25th Anniversary Edition.

En als je er niet genoeg van kunt krijgen, of deze big gabber reunion gemist hebt, beleef de nacht dan écht opnieuw op 15 december, op Ghosttown 25th Anniversary Edition Part II. De Early Ghost tickets zijn vanaf zaterdag 31 maart om 12:00 uur te koop via www.dance2eden.nl/tickets voor slechts € 22,50 (ex fee)!

Tracks used:
MD&A - Blow
DJ Rob - Boys interface
Painbringer - Ghosttown
Knightvision - Who is it

Nieuws

Archive ▾