Ghosttown 12 maart 2011

POSTED: 19-11-2010

After ages of tranquility, a group of demons awakens from death. In their search for eternal slaves to serve their underground empire, they excavate their way up, entering our world through graveyards.

Don’t be seduced by the dark powers of the undead, or you might end up in Ghosttown!

Op zaterdag 12 maart 2011 vindt Ghosttown - het nummer één early hardcore event - plaats in de Central Studios in Utrecht. In deze roemruchtige locatie vonden al in 1994 twee legendarische edities van Ghosttown plaats. De twee volwaardige zalen van de Central Studios zijn dan ook de ultieme plek om te genieten van een portie stevige early hardcore in zaal 1 en dikke oldschool in zaal 2. De line-up voor beide zalen zal binnenkort bekend gemaakt worden. Hou hiervoor www.dance2eden.nl in de gaten of volg @Dance2Eden op Twitter.

De locatie
Central Studios ligt op 5 minuten lopen van NS station Utrecht Zuilen en is ook per auto goed bereikbaar. Bovendien ligt de locatie op een industrieterrein, wat betekent dat er geen omwonenden zijn die kunnen klagen over geluidsoverlast..

De verwachting is dat veel mensen deze kans willen aangrijpen om voor het eerst sinds 16 jaar weer eens los te kunnen gaan in de Central Studios op die heerlijke early hardcore sound, om daarmee in de voetsporen te treden van de feestgangers van het eerste uur. Zij schreven hier in het begin van de jaren ‘90 al geschiedenis op scene-setting Dance 2 Eden events als Trip 2 Dreamland, Voodoo World of Mad Max.

Tickets
Tickets voor Ghosttown 2011 kosten € 27,50 ex fee en zijn vanaf nu hier verkrijgbaar. Hou er rekening mee dat de regering vanaf 1 januari 2011 de BTW op toegangskaartjes helaas wil verhogen van 6% naar 19%. Hierdoor zou je Ghosttown-kaartje vanaf 1 januari 2011 bijna € 31,- ex fee gaan kosten. Dance 2 Eden zal een deel van deze verhoging voor zijn rekening nemen en beperkt de prijs vanaf 1 januari tot € 29,50 ex fee. Maar wees slim, ga voor zekerheid en schaf je ticket voor Ghosttown 2011 aan vóór 1 januari 2011 en profiteer hierdoor nog van het lagere BTW-tarief.

Aftermovie 2010
Om nog even goed in de unieke Ghosttown-sfeer te komen check je hier de aftermovie van Ghosttown 2010.

Nieuws

Archive ▾