Ghosttown 25th anniversary edition

Ghosttown 25th anniversary edition

POSTED: 02-11-2017

Of je er nou al bij was tijdens de allereerste editie in 1993, of je eerste Ghosttown pas kort geleden was, wanneer je een Ghosttown hebt meegemaakt weet je waar we voor staan: Een dikke early party met alleen maar hardcoreliefhebbers. Een onvervalste oldschool sfeer. Verrassende line-ups. Duistere thema’s. In 2018 is de eerste editie van Ghosttown al weer 25 jaar geleden. En dat gaan we vieren, op 3 maart in de Central Studios!

Alleen maar early en oldschool

Voor deze gelegenheid gaan we helemaal terug naar de basis: oldschool all the way! Central Studios wordt anders ingedeeld dan je gewend bent, en zal uit 3 area’s bestaan. Aan de mainstage verandert niet zo heel veel, daar hoor je zoals gewoonlijk alleen de allerbeste early. In area 2 gaan we nog wat verder terug, die wordt deze keer gehost door niemand minder dan Oldschool Gangsters. En in de nieuwe area 3, 'The Freak Room', gaan we extra diep met de vetste stevigere early voor de echte die hards.

Tickets en speciale memberpresale

De kaartverkoop voor Ghosttown begint op vrijdag 10 november om 10:00 uur. Heb je de afgelopen jaren een kaartje gekocht voor Ghosttown? Dan krijg je vandaag een e-mail met een speciale vouchercode. Als trouwe bezoekers krijg je een extra korting op je ticket en kun je al op vrijdag 3 november je ticket veilig stellen!

Nieuws

Archive ▾