Dance 2 Eden host outdoor hardstyle area op Ultrasonic Festival

POSTED: 06-04-2012

Ultrasonic Festival: knallend nieuw dance festival op de Maarsseveense Plassen

House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets mag ontbreken op zaterdag 28 juli 2012. Dan barst op de Maarsseveense Plassen de eerste editie van Ultrasonic Festival los. De grootste dj’s uit de scene vertegenwoordigen de stroming waar ze voor staan. De line-up is zorgvuldig samengesteld door toonaangevende organisaties die naam hebben gemaakt in de scene. Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en Grotesque gaan de uitdaging aan om jouw wereld één zomerdag even helemaal op zijn kop te zetten.

Als danceliefhebber ken je de Maarsseveense Plassen natuurlijk als het festivalterrein van ROCKIT Open Air. Dit jaar is de tijd aangebroken voor een nieuw knallend festival. Ultrasonic Festival is een initiatief van FCA Music en de organisatie achter Kriebels en Dance 2 Eden. In samenwerking met diverse vooraanstaande organisaties uit de scene wordt er een dik festival neergezet op één van de mooiste locaties in de regio. Een tipje van de dancesluier wordt hieronder alvast gelicht.

House by Crazy Sexy Cool
De house stage wordt verzorgd door Crazy Sexy Cool, bekend van de gelijknamige feesten die altijd garant staan voor maximaal feest. Verwacht een CSC-waardige killer line-up. Onder andere Sidney Samson, Quintino en Shermanology zorgen er voor dat je van de eerste tot de laatste beat compleet los gaat.

Hardstyle by Hardlife
Hardlife is het nieuwe hardstyle concept van Dance 2 Eden, sinds 1992 één van de toonaangevende organisaties op het gebied van de hardere dancestijlen. Met het aanzienlijke track record van Dance2Eden is de hardstyle area op Ultrasonic Festival gegarandeerd in goede handen. Als liefhebber van de hardere dancemuziek mag en kan je deze stage niet missen. Niemand minder dan Psyko Punkz en Zany wijden deze hardstyle stage op Ultrasonic Festival in.

Techno by Rockit
Met de rijke technohistorie van de Maarsseveense Plassen mag een vette techno stage natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat “Techno by Rockit” voor nu en de toekomst een vast onderdeel op Ultrasonic Festival zal zijn. Met grote namen als Secret Cinema, Bart Skils en Remy worden de vaste schare technoliefhebbers nog steeds bediend op de Maarsseveense Plassen.

Eclectic by Eclectic Paradise
De Eclectic stage wordt gehost door Eclectic Paradise. Deze naam klinkt misschien niet voor iedereen even bekend, maar is zeker niet de minste. Achter Eclectic Paradise zit het succesvolle Jammin Agency, verantwoordelijk voor de legendarische Super Sunday feesten en Supah! Dupah! Bij Eclectic Paradise gaat alles in de mix met natuurlijk heel veel gekkigheid. Losgaan is gegarandeerd met artiesten als The Partysquad, The Flexican en Billy The Klit.

Trance/Progressive by Grotesque
Goede trance mag natuurlijk niet ontbreken op de Maarsseveense Plassen. Grotesque zorgt ervoor dat de trance- en progressiveliefhebber verzekerd is van een kwalitatief hoogstaande line-up. De eerste namen liegen er niet om. Met oa: Marcel Woods, Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H. en Leon Bolier.

Earlybird tickets
Binnenkort wordt de volledige sterke en gevarieerde line-up van Ultrasonic Festival bekend gemaakt. Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal early-bird tickets beschikbaar. Voor slechts €25,- kun je er bij zijn. Ben je nu al om? Bestel dan snel je kaarten op  www.ultrasonic.nl, zodat je verzekerd bent van je aanwezigheid op 28 juli.  Check ook de Ultrasonic Facebook pagina voor meer nieuws over de line up. Like dan ook meteen de Facebook pagina en maak je kans op gratis kaarten voor Ultrasonic Festival.   

www.ultrasonic.nl
www.facebook.com/ultrasonicNL

Ultrasonic Festival
Zaterdag 28 juli 2012
Maarsseveense Plassen
Maarssen – Utrecht
Open: 12:00-23:00

Nieuws

Archive ▾