Ghosttown – 2 Decades verplaatst naar 7 december 2013

POSTED: 17-07-2013

De 20e verjaardag van Ghosttown, die gepland stond voor zaterdag 16 november in Central Studios Utrecht, is verplaatst naar zaterdag 7 december. 

Dit is in goed overleg besloten met een collega-organisatie, die een probleem had met de doorgang van hun feest en alleen nog kon uitwijken naar 16 november. Om alle hardcoreliefhebbers toch de kans te bieden om beide feesten te bezoeken, is er nu voor gekozen om het 20-jarig jubileum van Ghosttown groots te vieren op 7 december.

Ghosttown vond voor het eerst plaats op 11 september 1993 en is daarmee een van de langst lopende hardcoreconcepten ter wereld. Over enkele weken wordt de line-up van de jubileumeditie bekend gemaakt. Weet je al zeker dat je Ghosttown – 2 Decades niet wil missen? Koop dan vast je Early Ghost ticket voor slechts € 20,- op www.dance2eden/tickets.

Website en social media
Al het nieuws omtrent Ghosttown – 2 Decades, zoals de bekendmaking van de line-up, volg je op Facebook en Twitter. Of check dance2eden.nl voor alle overige info. Live-sets van voorgaande Dance 2 Eden feesten kun je checken op Soundcloud en video’s op het YouTube kanaal.

Tot ziens op het 20-jarig jubileum van Ghosttown!

Nieuws

Archive ▾