Aftermovie Ghosttown 2011 online

POSTED: 15-04-2011

After ages of tranquillity….was het zaterdag 12 maart eindelijk zover: Ghosttown, het nummer één early hardcore event, keerde voor het eerst sinds 1994 terug naar de roemruchtige Central Studios in Utrecht. Dat velen hier lang naar uitgekeken hadden bleek wel uit de supersfeer en het uitverkochte huis!

Ghosttown 2011 was duidelijk een editie met voor iedere early hardcore- en oldschoolliefhebber wat wils. Voor de fanatieke early feestgangers die hoopten toch weer eens die ‘vergeten’ early tracks te horen, waren daar o.a. Dazzler, Frantic Freak en Leviathan ft. The Philosopher met hun knallende verrassende sets. Natuurlijk zijn er op een feest met de muziek uit de jaren negentig ook vele bezoekers die niet meer wekelijks uit hun dak gaan. Voor deze liefhebbers waren o.a. de sets van Waxweazle, Isaac en The Stunned Guys een feest der herkenning. Ging ’t je even allemaal te hard in de early hardcore zaal, dan bracht de oldschool in de Flashbackz-zaal een uitkomst. Joe Inferno gaf hier zijn interpretatie aan oldschool gemixed met z’n eigen onmiskenbare ‘hysterische’ klassiekers. Ook Human Resource en Darkraver (met verrassingsoptreden van vriend Bass-D) deden waar ze voor gekomen waren: feest maken!

Tot slot wil Dance 2 Eden nog graag ’t volgende kwijt, meestal krijgen de artiesten, het mooie decor en het dikke geluid alle credits van een feest, maar zonder een uitzinnig publiek zal een feest nooit een feest worden! Bij deze dan ook dikke respect vanuit Dance 2 Eden naar jullie als bezoekers voor de geweldige sfeer die jullie neergezet hebben op Ghosttown 2011!

We zien jullie graag weer in 2012: Dance 2 Eden 20th anniversary (1992 – 2012: We paved the way!)

Hou voor alle info over Dance 2 Eden http://www.dance2eden.nl/ in de gaten of volg Dance 2 Eden op Twitter en Facebook.

Bekijk nu de aftermovie van Ghosttown 2011 en check of je jezelf terug kunt zien op de foto’s.

After ages of tranquillity, a group of demons awakens from death. In their search for eternal slaves to serve their underground empire, they excavate their way up, entering our world through graveyards.

Don´t be seduced by the dark powers of the undead, or you might end up in Ghosttown!
 

Nieuws

Archive ▾