Release Dance 2 Eden Outdoor anthem

POSTED: 26-04-2013

Op 1 juni vindt op het schitterende terrein Klein Scheveningen aan de Lek in Lopikerkapel de eerste editie plaats van Dance 2 Eden Outdoor – The Festival Of The Harder Styles.

Anthem

In de trailer kon je al een preview horen van het anthem. Voor deze brute track heeft Dance 2 Eden niemand minder dan hardstyle-pionier Clive King weten te strikken, bekend van o.a. Scantraxx Recordz en berucht om zijn hoogwaardige producties. Hij heeft zich ook nu weer meer dan waar gemaakt, het anthem is een monsterlijke track geworden.

Clive King over de track: “Tegenwoordig lijkt veel hardstyle op elkaar. Ik heb een vette festivaltrack gemaakt die daar eens van afwijkt. Andere sounds, andere kicks.”

Dance 2 Eden presenteert dan ook met trots het Dance 2 Eden Outdoor 2013 Anthem: “Clive King - In Search Of A New Land”. Download ‘m nu gratis als MP3 in hoge kwaliteit.

Dance 2 Eden zou Dance 2 Eden niet zijn, als er niet ook een stevige hardcoreversie van het anthem zou komen. Op dit moment is hardcoreproducer D-Tune dan ook keihard bezig om ook zijn visitekaartje af te geven! Hierover op korte termijn meer..

Line-up en tickets
De line-up en alle overige info over Dance 2 Eden Outdoor vind je op www.dance2edenoutdoor.nl. De Early Bird tickets zijn inmiddels al ruim 3 weken volledig uitverkocht. Reguliere tickets zijn nog veilig te stellen op www.dance2eden.nl voor slechts € 35,-.

Voor het laatste nieuws en updates volg je Dance 2 Eden op Facebook en Twitter.

DANCE 2 EDEN OUTDOOR  –  In Search Of A New Land…

Nieuws

Archive ▾